Waterontharders

Waterontharders

Verkoop en montage van waterontkalkers

Professionele wateronthardingstoestellen.

waterontharders
Kamminga Bakkeveen heeft vele jaren ervaring in het leveren en plaatsen van professionele wateronthardings-toestellen, alle apparatuur wordt geproduceerd onder de ISO9001 normen.

De wateronthardings-toestellen worden geplaatst met een All-In garantie van 10 jaar.

Kalk en kalkaanslag
Kalk en kalkaanslag zijn dagelijks grote bronnen van schades en ergernissen bij bedrijven en particulieren, zoals dichtslippen van leidingen enz. Miljoenen aan reclamegelden worden uitgegeven ter promotie van ontkalkingmiddelen, vele miljoenen kilo’s aan reinigingsproducten en zuren worden jaarlijks in het milieu geloosd enz. enz.

De oorzaak is hard water!
De oplossing is waterontharding. Een wateronthardingstoestel op basis van ionisatie ( harsen & zouten ) verwijdert 100 % van alle calcium-magnesium uit het leidingwater. Weg met die extra kosten en schade ten gevolge van kalk en kalkaanslag.

GE SmartWater serie
De GE SmartWater serie toestellen zijn speciaal ontworpen voor de kleinwaterverbruikers en de huishoudelijke markt, alle toestellen zijn standaard uitgerust met een procescomputer met de modernste dotmatrix beeldschermen, servo gestuurde schijvenklep met een uniek, zeer zuinig pekelspoelsysteem (regeneratie). De toestellen zijn onder de ISO9001 normen gefabriceerd en zijn voorzien van alle benodigde internationale goedkeuringen.

Alle GE SmartWater toestellen zijn standaard voorzien van het E.A.S.E. telecommunicatiesysteem (uitlezen van data gegevens via de PTT telefoonlijn). De GE SmartWater toestellen zijn zowel chronometrisch elektronisch alsmede Volumetrisch elektronisch leverbaar. De modellen zijn compact en met een  modern design. Toepasbaar vanaf 1 persoonshuishoudens tot een waterverbruik van 14 kub. per dag.

– Ultra modern functioneel design
– Volumetrisch Electronische besturing module
– Digitale aflees monitor
– E.A.S.E. telecommunicatie uitlees systeem
– Multi-Wrap harstank
– Amber jet hoogwaardig kunsthars ( 20 ltr. )
– Corrosie bestendig kunstof zoutreservoir en behuizing
– Zoutreservoir geïntegreerd
– Zelfreinigende boven & onderverdelers
– Actieve pekelklep incl. overloopbeveiliging
– Veilige 24 volt uitvoering
– Automatische bypass tijdens regeneratie
– Bypass kraan incl. hardheid mengventiel
– Slangen aansluitset met 1″aansluitingen
– Inhoud zoutreservoir 100 kg

Voor meer informatie over de diverse modellen en de garantie en service en onderhoud, kijk dan op de speciale dealer website: http://www.aquasoft.nl/dealernet/kammingawaterontharders/

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Kamminga Bakkeveen.

Share by: