Over ons

Over ons

De montage specialist
Op het kruispunt van de provincies Groningen Friesland en Drenthe, in Bakkeveen, vindt u ‘De Montage specialist’. Gedurende ruim 34 jaar hebben wij een goede naam als zijnde  ‘De montage specialist’, opgebouwd. Met enige trots werken wij er dagelijks aan om die naam hoog te houden. Wij onderbouwen ons product met vakkundig advies en leveren dit alles tegen een redelijke prijs.

Keukenontwerp
Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze in een ontwerp op maat. Natuurlijk is een standaard oplossing mogelijk, maar we kijken ook graag hoe het nèt even anders kan. Een op maat gemaakt ontwerp voegt iets persoonlijks toe aan de basis van uw woning.  Met behulp van de allernieuwste software op het gebied van keukenontwerpprogramma’s is het mogelijk een 3D ontwerp te maken. Zodat u er van verzekerd kunt zijn dat de keuken perfect bij uw levensstijl en woonwensen aansluit.

Keukenshowroom
Laat u door deze website inspireren door de vele mogelijkheden. Wij maken bij voorkeur een afspraak bij thuis om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens kunnen wij samen op afspraak gebruik maken van de keukenshowroom van Kooistra Keukenstudio te Roden. 

Contact

Persoonlijk advies
Wilt u een persoonlijk advies van Wiebe Kamminga?  Dat is mogelijk. Neem daarvoor contact op via het telefoonnummer 06- 54 90 17 00 en maak een afspraak op een door u gewenst tijdstip, ook ’s avonds.

Kwaliteit en service
Voor ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u gedegen adviseren en reiken wij op maat gemaakte oplossingen aan op het gebied van keukens en badkamers. Dit zelfde geldt natuurlijk ook voor de levering en montage van zonwering voor zowel buiten als binnen (raamdecoratie).

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Kamminga Bakkeveen.

Share by: