Badkamers

Badkamers

All Round verkoop en montage van badkamers en toiletten

Plan en ontwerp
Samen met u maken we een plan voor een ontwerp van uw nieuwe badkamer. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze in een ontwerp op maat. Natuurlijk is een standaard oplossing mogelijk, maar we kijken ook graag hoe het nèt even anders kan. Een op maat gemaakt ontwerp voegt iets persoonlijks toe aan de basis van uw  woning. Rekening houdend met uw budget en wat technisch mogelijk is, proberen we zoveel mogelijk wensen te verwezenlijken. Met behulp van de allernieuwste software op het gebied van ontwerpprogramma’s is het mogelijk een 3D ontwerp te maken. Op deze manier vertalen wij ruim 25 jaar ervaring in een ideale badkamer voor u. Samen met u bezoeken we de showroom van de groothandel om de details van het sanitair met u te bekijken.

Aankoop
Nadat alles besproken is en er een ontwerp tot stand is gekomen waar u tevreden over bent, ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte. Wanneer u beslist tot aankoop van uw nieuwe badkamer plaatsen wij de bestelling bij de leverancier. Na de aangegeven levertijd staat uw bestelling klaar om op afroep geleverd te worden. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

Inkoop
Voor wat betreft sanitair en cv werken wij  samen met o.a. groothandel Vegro, Gevier en Thermo Noord-Plieger.
Voor het tegelwerk hebben wij een samenwerkingsverband met Julius van der Werf en H. van der Meulen.

Showroom
Op afspraak is het mogelijk de showroom van de sanitair groothandels Vegro, Gevier, J.v.d. Werf en H. v.d. Meulen te bezoeken.

Levering
Het sanitair voor de badkamer wordt geleverd in onderling overleg, samen met de tegels e.v.t. verwarmingsradiator of vloerverwarming.

Montage
De volgende werkzaamheden verzorgen wij voor u:
Indien nodig plakken wij de ruimte af i.v.m. stof.
Het slopen en afvoeren van de oude badkamer delen.
Leidingen water, cv en elektra aanleggen.
Wanden, vloeren en plafond aanpassen.
Tegels aanbrengen.
Sanitair meubel en accessoires plaatsen en aansluiten.
Badkamer bedrijfsklaar opleveren.
100% goed opgeleverd is onze reclame!

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Kamminga Bakkeveen.

Share by: